Decentraliziran prezračevalni sistem z učinkovito rekuperacijo toplote

Aktivno in pametno prezračevanje - GEALAN-CAIRE® SMART

Uporaba

Decentraliziran prezračevalni sistem z učinkovito rekuperacijo toplote
GEALAN-CAIRE® smart je aktiven, decentraliziran prezračevalni sistem z učinkovito rekuperacijo toplote za novogradnje in obstoječe objekte. Izpolnjuje najvišje standarde in zahteve glede prezračevanja in energetske učinkovitosti. Natančna senzorska tehnologija meri temperaturo in vlažnost zraka v prostoru ter nadzorovano vnaša svež zrak v prostor, popolnoma samodejno ali nastavljeno ročno.

Filtri lovijo cvetni prah in druge drobne delce. GEALAN-CAIRE® smart lahko upravljate preko mobilne aplikacije s katere koli pametne naprave, ali ga preprosto vključite v svoj sistem Smart Home. Aplikacija je na voljo za operacijske sisteme Android in iOS.

Struktura in delovanje

Decentraliziran prezračevalni sistem z učinkovito rekuperacijo toplote
GEALAN-CAIRE® smart je vgrajen ob strani ali na vrhu okna. Pretok zraka je od 4 do 40 m³ na uro. Pretok izpušnega in dovodnega zraka poteka skozi ločene kanale. Dva filtra razreda ISO Coarse 50% (neobvezno ISO ePM25 70%) filtrirata prah, cvetni prah in druge škodljive delce in ju je preprosto zamenjati. Učinkovit toplotni izmenjevalnik zmanjšuje izgubo toplote. Sami se lahko dločite, ali želite, da se GEALAN-CAIRE® smart samodejno zažene, ali pa raven ventilatorja izberite ročno. Sistem vsebuje vmesnike WLAN.

Možnosti namestitve (ometane)

Komponente GEALAN-CAIRE® smart so na voljo v različnih barvah in izvedbah površin ter se popolnoma prilagodijo okenskemu sistemu. Prezračevalni sistem lahko namestite na steno ali znotraj nje. Sistem vsebuje dele, ki jih potrebuje za vse oblike vgradnje. Zaradi široke palete lahko GEALAN-CAIRE® smart vgradite tudi v svoj kompozitni sistem toplotne izolacije, ne glede na debelino sloja. Vidne so le rešetke za odvod in dovod zraka.

Rekuperacija toplote s pomočjo toplotnega izmenjevalnika

GEALAN-CAIRE® smart izpolnjuje najvišje zahteve glede energetske učinkovitosti in deluje z rekuperativno rekuperacijo toplote: spremenjen zrak iz prostora in svež zrak od zunaj se srečata v zelo učinkovitem toplotnem izmenjevalniku (izkoristek do 91% toplote) in tako pride do prenosa toplote. Energija, ki jo porabite za ogrevanje prostora, se na ta način ne izgubi, ampak se uporablja v prezračevalnem sistemu za ogrevanje svežega zraka od zunaj. V vaš dom vstopa samo svež in čist zrak.

Možnosti upravljanja aplikacije

Kako želite upravljati sistem GEALAN-CAIRE® smart, je odvisno od vas: klasično, s senzorjem na dotik, neposredno na sami napravi ali s pomočjo dodatnega gumba.
Upravljati ga je mogoče tudi preko mobilne aplikacije, ki je na voljo za katero koli pametno napravo. Ali želite upravljati vse prezračevalne sisteme GEALAN-CAIRE® smart v hiši iz udobja svojega kavča? To lahko naredite, če aplikacijo povežete z omrežjem WLAN.

Razmišljate o nakupu prezračevalnega sistema? Imate vprašanja?
Pokličite na številko 03 780 55 80, ali pišite na e-naslov okna@stopar.org.
0
Prijava / Registracija