Senčila

SENČILA
Senčila se lahko uporabljajo v različne namene, a največkrat se zanje odločamo, ko želimo izboljšati bivalne pogoje in poudariti izgled objekta z modernimi detajli. Naši izdelki nudijo odlično razmerje med učinkovitostjo, udobjem bivanja in ceno.

Notranja senčila

Notranja senčila lahko lepo popestrijo bivalni prostor, ustvarijo lepši videz doma, zakrivajo pred radovednimi pogledi iz zunanjosti. Namenjena so senčenju prostora in nimajo zatemnitvene funkcije.
  • Notranje žaluzije - nudimo široko paleto barv, tako lahko uredite dom v svojem osebnem stilu, so univerzalna rešitev in ponujajo odlično razmerje med funkcionalnostjo in ceno. Upravljamo jih z vrvico in kovinsko palčko.
  • Plise senčila - modernejše notranje dekorativno senčilo s podobnimi funkcionalnostmi kot notranje žaluzije, z razliko, da se lahko upravljajo v obe smeri (od spodaj-navzgor ali od zgoraj-navzdol) ter pozicionirajo v želeno izhodiščno točko.

Zunanja senčila

Tudi zunanja senčila lahko v smislu estetike lepo popestrijo bivalni objekt, obenem pa dodatno ščitijo pred dežjem, točo in vetrom, prav tako zmanjšujejo možnost vloma. Zunanja senčila so tudi toplotni izolator, saj poleti ščitijo pred zunanjo vročino, pozimi tvorijo dodatni zračni most med oknom in senčilom.
  • Zunanje žaluzije - pogosto uporabljena in priljubljena senčila, s katerimi lahko enostavno uravnavamo svetlobo v prostoru. Primerna so za vse vrste objektov.
  • Rolete - so tudi pogosto uporabljena senčila, s katerimi lahko dosežemo popolno zatemnitev prostora, nudijo pa tudi določeno stopnjo zvočne in toplotne izolacije.
  • Polkna - lahko lepo okrasijo bivalni objekt, lahko rečemo, da so tudi nekoliko tradicionalna za naš prostor.
V vseh variantah je možna vgradnja integriranega komarnika na rolo.
Barvna lestvica senčilSENČILASENČILASENČILA
0
Prijava / Registracija