Vgradnja oken s troslojno zasteklitvijo

Energijska učinkovitost stavb postaja vedno pomembnejši dejavnik današnjega časa, pri čemer je zelo pomembna energijska učinkovitost oken.

Program PVC vrat

Razmišljate, da bodo vaš dom krasila nova PVC vrata in še ne veste katera bi kupili? Oglejte si naš program PVC vrat.

Decentraliziran prezračevalni sistem z učinkovito rekuperacijo toplote

GEALAN-CAIRE® smart je aktiven, decentraliziran prezračevalni sistem z učinkovito rekuperacijo toplote za novogradnje in obstoječe objekte. Izpolnjuje najvišje standarde in zahteve glede prezračevanja in energetske učinkovitosti.

Vhodna vrata akcija

Vhodna vrata z alutermičnim pragom, šestkratnim zaklepanjem, tremi nastavljivimi tečaji, vogalnimi ojačitvami, srebrno obojestransko kljuko in varnostnim cilindrom.

MACO - popolnoma nova generacija prezračevanja, ki je vgrajeno v okensko krilo

MACO - popolnoma nova generacija prezračevanja, ki je vgrajeno v okensko krilo

Inovativni prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE

Čist zrak v vašem domu ni le dejavnik dobrega počutja, ampak tudi osnova zdravega življenja. Glede na vse gostejšo poseljenost, pomanjkanje prostora med stavbami in njihova različna uporaba, klasično prezračevanje z odpiranjem oken enostavno ni več dovolj.

Pasivno prezračevanje GEALAN-CAIRE FLEX

GEALAN-CAIRE flex je primeren za novogradnje in obstoječe objekte. Sistem omogoča neprekinjeno izmenjavo zraka v zaprtih prostorih brez vaše dodatne pobude.

Ral montaža

Ral montaža stavbnega pohištva je zahteven postopek. RAL montaža zagotavlja boljše tesnjenje in preprečuje nastanek toplotnih mostov ter omogoča, da vlaga iz objekta prehaja ven (objekt se »suši«).

Vzpostavitev e-poslovanja v podjetju Stopar Design

Cilj projekta je z vzpostavitvijo ali nadgradnjo elektronskega poslovanja izboljšati možnosti našega podjetja pri vstopu na tuje trge.

Lastnosti naših PVC oken

Naša PVC okna so vrhunske kakovosti, sodobnega videza in zelo dobro toplotno ter zvočno izolirana.

Iščemo nove sodelavce

Želite postati del uspešnega, visoko motiviranega kolektiva?
0
Prijava / Registracija