Vodilni v svoji branži

Predstavitev
Podjetje STOPAR DESIGN d.o.o. zaznamuje 30-letna tradicija, veliko število individualnih strank v Sloveniji in Nemčiji, kar nas uvršča med vodilna podjetja v tej branži.

Podjetje odlikuje dolgoletna tradicija na področju lesno-obdelovalne dejavnosti, izdelave in montaže stavbnega pohištva. Večji del našega trga predstavlja nemško tržišče, vendar si v zadnjem času prizadevamo za aktivnejši nastop na domačem trgu, kar nam tudi uspeva, o čemer govorijo naše reference izdelave in montaže stavbnega pohištva.

Licenciran proizvajalec stavbnega pohištva

Smo licenciran proizvajalec PVC stavbnega pohištva po licenci nemškega proizvajalca profilov GEALAN, ter imamo pridobljene certifikate kakovosti za okna - vertikalna vgradnja po razredu "C" (vgradnja do višine 100 m, oz. do cca 20. nadstropja) inštituta za gradbeništvo IFT iz Rosenheima (Nemčija) ter ZRMK/ZAG iz Ljubljane.

Rast aktivnosti na slovenskem trgu

Zaradi želje po večji prisotnosti na slovenskem trgu si s kvalitetno proizvodnjo in vgradnjo stavbnega pohištva, za kar skrbi lastna monterska ekipa, počasi,  a vztrajno utiramo pot tudi na domačem trgu. Nastopamo na večjih razpisih in v izvedbah večjih in manjših poslovnih objektov po Sloveniji. Specializirani smo za prilagojeno proizvodnjo po naročilu, za končnega naročnika, ki ima običajno specifične želje in si želi vrhunsko dobavo in vgradnjo.

IZVEDENIH VELIKO PROJEKTOV V SLOVENIJI IN NEMČIJI

STOPITE V STIK Z NAMI IN SKUPAJ BOMO NAŠLI NAJBOLJŠO REŠITEV ZA VAS


Poleg osnovne dejavnosti proizvodnje PVC stavbnega pohištva smo predstavnik, oz. posrednik pri izvozu - letno cca 800 do 1200 kuhinjskih elementov proizvajalca SVEA Zagorje - za južno-nemški trg.
Vsa proizvodnja poteka v Sloveniji.
PredstavitevPredstavitev
0
Prijava / Registracija