Certifikati in kakovost

Certifikati in kakovost
Proizvodnja stavbnega pohištva poteka strokovno in skladno z vsemi standardi kakovosti in dobro poslovno prakso v branži; od svetovanja in proizvodnje do montaže. 

Smo proizvajalci PVC stavbnega pohištva po licenci nemškega proizvajalca profilov GEALAN, ter imamo pridobljene certifikate kakovosti za okna za vertikalno vgradnjo po razredu "C" (vgradnja do 100 m, oz. do cca 20. nadstropja) inštituta za gradbeništvo IFT iz Rosenheima (Nemčija) ter ZRMK/ZAG iz Ljubljane, pripravljamo pa tudi kompletni tehnološki in proizvodni proces in prodajo za pridobitev certifikata kakovosti po standardu ISO 9001 ter v nadaljevanju tudi okoljevarstveni certifikat ISO 14000.

Materiali vrhunske kakovosti

Pvc okna in vrata izdelujemo iz visokokakovostnih PVC profilov nemškega proizvajalca profilov GEALAN in sicer iz njihove serije S9000.

Za večjo trdnost skrbijo pocinkani jekleni profili, vgrajeni v srednjo komoro PVC profila, odlično tesnenje pa zagotavljata dve visoko elastični tesnili (možnost vgradnje tretjega tesnila pri sistemu s sredinskim glavnim tesnilom S 9000 za dodatno zvočno zaščito do 52 dB).
Certifikati in kakovostCertifikati in kakovostCertifikati in kakovostCertifikati in kakovostCertifikati in kakovost
0
Prijava / Registracija