Protivlomne rolete

Protivlomne rolete
Z roletami lahko precej povečamo protivlomno zaščito. V vse naše rolete vgrajujemo osnovne varnostne vzmeti, ki otežujejo dvig rolete iz zunanje strani. Z dodatki kot so zapirala in protivlomne vzmeti pa dosežemo visoko stopnjo varnosti vaših okenskih odprtin.

Varnostna vzmet

Vse rolete iz našega proizvodnega programa vsebujejo osnovne jeklene varnostne vzmeti, ki otežujejo dvig rolete v spuščenem položaju.

Zapirala

Najceneje dosežemo protivlomnost na roletah z enostavnimi zapahi – zapirali v zaključni letvi z utorom, ki jih ročno razmaknemo, ko je roleta v spodnjem položaju (te variante se ne sme uporabiti na roletah s pogonom na elektromotor).

Protivlomne vzmeti

Najelegantnejše pa protivlomnost dosežemo s posebnimi protivlomnimi vzmetmi, ki se namestijo namesto jeklenih. Namesti se lahko na oba tipa osovin (40 in 60mm). Prednost tega sistema je v tem, da se rolete zaklepajo samodejno, ko jih spustimo v spodnji položaj (brez odpiranja oken in vsakokratnega ročnega zaklepanja). Protivlomne vzmeti se lahko uporabi le na roletah s pogonom na monokomando ali elektromotor.
 
0
Prijava / Registracija