Rolete

ROLETE
Rolete omogočajo zaščito pred nezaželenimi pogledi in različnimi zunanjimi vplivi. Z njimi lahko dosežemo zatemnitev prostora, hkrati pa nam nudijo zvočno in toplotno izolacijo. 

Nudimo različne opcije:
  • Predokenske rolete so najbolj razširjen produkt med vsemi roletami, saj omogočajo neodvisno vgradnjo na vse vrste objektov. Primerne so tako za novogradnje kot tudi adaptacije. Prednost teh rolet je, da ni potrebno načrtovati vgradnje vnaprej, saj se lahko vgradijo na že obstoječa okna in na dokončane fasade.
  • Nadokenske rolete so primerne za vgradnjo pri novogradnjah ali saniranih objektih. Značilnost te vrste rolet je, da se vgrajujejo skupaj s stavbnim pohištvom (kasnejša vgradnja ni možna), zato je potrebno to upoštevati že v fazi načrtovanja. Nadokenske rolete se z zunanje strani ne vidijo, kar pomeni, da ne vpliva na zunanji izgled objekta.
  • Podometne rolete so idealna rešitev za senčenje. Predokenske podometne rolete se vgrajujejo na okna pred izdelavo fasade. Zato so najbolj primerne za novogradnje, kjer lahko vgradnjo rolet načrtujemo vnaprej. Podometne rolete so prekrite s fasado, zato ne vplivajo na zunanji izgled objekta. Servisni pokrov rolete je iz ekstrudiranega aluminija, kar daje roleti dodatno trdnost.
Rolete je mogoče dobiti v PVC ali ALU izvedbi z integriranimi rolo komarniki, z ročnim ali avtomatskim upravljanjem z daljincem. Glede na zahteve ustrežemo tudi z različnimi barvnimi kombinacijami.
 
ROLETEROLETEROLETEROLETE
0
Prijava / Registracija