Okna

PVC OKNA
PVC okna izdelujemo iz visokokakovstnih PVC profilov nemškega prozvajalca GEALAN iz njihove serije 9000 ter 8000 IQ. Za večjo trdnost pvc oken in okenskih okvirjev skrbijo pocinkani jekleni profili, vgrajeni v srednjo komoro PVC profila okna, odlično tesnenje pa zagotavljata dve visoko elastični tesnili (možnost vgradnje tretjega tesnila pri sistemu s sredinskim glavnim tesnilom S 9000 za dodatno zvočno zaščito do 52 dB).

PVC okna so pomemben element našega doma, tako s funkcionalnega kot z estetskega vidika. Omogočajo nam bivanje v svetlih in prijetnih prostorih, hkrati pa nudijo zaščito pred zunanjimi vplivi, saj ščitijo pred hrupom, vremenskimi vplivi in prašnimi delci, ob pravilni izbiri pa znižajo visoke stroške ogrevanja, oziroma hlajenja.

Sestava okenskih profilov za PVC okna

Okenski profili pvc oken so narejeni iz plastične mase “PVC Hart” (UV obstojna termoplastična masa, stabilizirana le s kalcijem in cinkom in brez težkih kovin, s 100% možnostjo reciklaže, negorljiva ter z visoko zvočno in toplotno izolativnostjo), v katere je vstavljena jeklena pocinkana ali aluminijasta profilna ojačitev z ustrezno nosilnostjo po EN oz. DIN standardu.

Tesnila na profilih so iz UV obstojnih in visoko kakovostnih materialov, ki na osnovi legiranega kavčuka ali penastih silikonov zagotavljajo trajnost in varnost pred vsakdanjimi in tudi pod ekstremnimi vremenskimi vplivi. Tesnila so na izbiro v standardni črni in po naročilu v svetlo sivi barvi.
 
PVC OKNAPVC OKNAPVC OKNAPVC OKNAPVC OKNA

Videz in barve oken

Profili za pvc okna so mehkih linij in zaokroženih robov, izjemno elegantnega videza, zato se imenitno podajo novozgrajenim ter adaptiranim objektom. Poleg profilov v beli barvi vam ponujamo še bogato barvno paleto v lesnih imitacijah in visokokvalitetne profile z nanosom akrilnih mas.

Standardi in kakovost oken

Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi standardi zagotavljamo PVC okna vrhunske kakovosti.

Tipi PVC oken

Smo licenciran proizvajalec stavbnega pohištva po licenci nemškega proizvajalca profilov GEALAN.

PVC okna izdelamo po vaših željah do milimetra natančno. Poleg običajnih oken in sistemov balkonskih vrat, izdelamo tudi različne vrste nestandardnih oblik oken. Vsa narejena PVC okna so kakovostne izdelave in narejena v Sloveniji.

Nudimo vam tudi lastno montersko ekipo. Več o kakovosti naših oken si lahko preberete tukaj.

V naši ponudbi imamo naslednja PVC okna

Enokrilno PVC okno
Fiksno PVC okno
Dvokrilno PVC okno s pokončnikom
Dvokrilno PVC okno s pripirno letvijo
PVC Okno nepravilnih oblik
Dvižno drsna stena
Enokrilna balkonska vrata
Paralelna drsna balkonska vrata
Dvokrilna balkonska vrata
Polkrožno dvodelno okno
0
Prijava / Registracija