Okna

OKNA
Okna so pomemben element našega doma, tako s funkcionalnega kot estetskega vidika. Omogočajo nam bivanje v svetlih in prijetnih prostorih, hkrati pa nudijo zaščito pred zunanjimi vplivi, saj nas ščitijo pred hrupom, vremenskimi vplivi in prašnimi delci, ob pravilni izbiri pa nam prihranijo visoke stroške ogrevanja, oziroma hlajenja.

Sestava profilov

Okna so sestavljena iz profilov iz plastične mase “PVC Hart” (UV obstojna termoplastična masa, stabilizirana le s kalcijem in cinkom in brez težkih kovin, s 100% možnostjo reciklaže, negorljiva ter z visoko zvočno in toplotno izolativnostjo) v katere je vstavljena jeklena pocinkana ali aluminijasta profilna ojačitev z ustrezno nosilnostjo po EN oz. DIN standardu.

Tesnila na profilih iz UV obstojnih visoko kakovostnih materialov na osnovi legiranega kavčuka ali penastih silikonov zagotavljajo trajnost in varnost pred vsakdanjimi in tudi pod ekstremnimi vremenskimi vplivi. Tesnila so na izbiro v standardni črni in po naročilu v svetlo sivi barvi.
 
OKNAOKNAOKNAOKNAOKNA

Videz in barve

Profili za okna so mehkih linij in zaokroženih robov, izjemno elegantnega videza, zato se imenitno podajo novozgrajenim, kakor tudi adaptiranim objektom. Poleg profilov v beli barvi, vam ponujamo še bogato barvno paleto v lesnih imitacijah in visokokvalitetne profile z nanosom akrilnih mas.

Standardi in kakovost

Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi standardi zagotavljamo vrhunsko kakovost naših izdelkov.
0
Prijava / Registracija