Predokenske podometne

Predokenske podometne
Podometne rolete so idealne, ko želimo zasenčiti prostor z roletami tako, da čim manj vplivamo na zunanji izgled objekta. Predokenske podometne rolete se vgrajujejo na objekt po vgradnji oken in pred izdelavo fasade, zato je ta tip rolet bolj primeren za novogradnje, kajti potrebno je že predhodno načrtovanje. Če ne želimo, da roleta ne poseže v svetli del okna, je pomembno, da imamo možnost roleto dvigniti nad okno, kar pa rešimo tako, da predhodno naredimo zob v prekladi ali pa vgradimo okno vzporedno z zunanjim delom zidu.

Predokenska podometna roleta je prekrita s fasado, tako da se s strani le-te  ne (oz. zanemarljivo malo) vidi. To pomeni, da je idealna rešitev za primere, ko z njimi ne želimo bistveno vplivati na zunanji videz objekta. Spodnji servisni pokrov je pri vseh predokenskih podometnih roletah iz aluminija, kar roleti daje še dodatno togost.

Ta tip rolete je prekrit s fasado, zato ne vpliva na zunanji izgled objekta. Servisni pokrov rolete je iz ekstrudiranega aluminija, kar daje roleti dodatno trdnost.

V ponudbi sta dve vrsti rolet in sicer Vse izvedbe je možno dobiti v naslednjih izvedbah:
  • z ALU lamelami polnjenimi s poliuretansko peno ali PVC lamelami
  • z integriranimi rolo komarniki ali brez
  • z ročnim upravljanjem (avtomat), upravljanje preko MC palice ali električnim upravljanjem
  • v različnih kombinacijah barv lamel, omaric, vodil in zaključne letve
0
Prijava / Registracija