Inovativni prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE®

Inovativni prezračevalni sistem GEALAN CAIRE

Zdrava klima v zaprtem prostoru. Zrak je življenje.

Zakaj je prezračevanje tako pomembno?

Zdravje je na prvem mestu.

Čist zrak v vašem domu ni le dejavnik dobrega počutja, ampak tudi osnova zdravega življenja. Glede na vse gostejšo poseljenost, pomanjkanje prostora med stavbami in njihova različna uporaba, klasično prezračevanje z odpiranjem oken enostavno ni več dovolj. Rešitev so prezračevalni sistemi GEALAN-CAIRE®. V vaše prostore podnevi in ​​ponoči dovajajo svež zrak brez potrebe po odpiranju oken. Glavobol zaradi preveč CO2 je stvar preteklosti.

Nadzorovana zaščita pred vlago

Štiričlanska družina na dan s svojo prisotnostjo (tuširanje, kuhanje in sušenje peril) proizvede do 10 litrov vodne pare. Da bi tako dosegli prijetno vlažnost v prostoru- nekje od 40 do 50%,  je treba  vlago čim prej odstraniti iz prostora. Nadzorovan prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE® odstrani odvečno vlago iz prostora. Na ta način se prepreči nastanek bakterij, plesni in pršic. Hkrati preprečite morebitno nastalo škodo na vašem premoženju, ki jo povzroča vlaga - objekt ostane suh in ohranja svojo vrednost.

Učinkovita zaščita pred cvetnim prahom

Aktivni prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE® deluje z učinkovitimi filtri, ki ustrezajo najnovejšim standardom. Iz njih filtrirajo različne problematične delce iz zraka: droben prah, cvetni prah in druge alergene, ki so v zraku. Ljudje, ki trpijo zaradi alergij, zaznajo občutno  izboljšanje. Končno lahko globoko vdihnete čist zrak.

Prihranite denar, hkrati pa ohranite okolje

Energetska učinkovitost, ohranjanje okolja in podnebja so pomembni temelji sodobne gradnje. Želimo previdno ravnati z viri energije, graditi bolje z boljšo izolacijo in omogočiti učinkovito prezračevanje. Aktivno in decentralizirano prezračevanje s sistemom GEALAN-CAIRE® dosega učinkovito prezračevanje z največjo rekuperacijo toplote in minimalno porabo energije. Tako prihranimo energijo, zmanjšamo stroške in zaščitimo okolje.

Prezračite glede na svoje potrebe

Pasivni ali aktivni sistem.

Pasivno prezračevanje - kompaktno in neopazno

Pasivni prezračevalni sistemi, kot je GEALAN-CAIRE® flex, temeljijo na izenačevanju tlaka med zunanjim in notranjim zrakom. V primeru padca tlaka ventilatorji v okenskem okvirju omogočajo enakomeren pretok zraka navzven ali navznoter. Ob močnih sunkih vetra se zračne lopute zaprejo, da preprečijo prepih v prostorih. Pasivni prezračevalni sistemi so preprosti, a učinkoviti, zanesljivi in ugodni. Zagotavljajo neprekinjeno osnovno prezračevanje v prostoru, preprečujejo nastanek plesni in delujejo neodvisno. Nameščeni so v okenske okvirje, so kompaktni in neopazni.
Inovativni prezračevalni sistem GEALAN CAIRE

Aktivno prezračevanje – energetska učinkovitost za vso hišo

Aktivni prezračevalni sistemi, kot sta GEALAN-CAIRE® smart in GEALAN-CAIRE® MIKrovent, ustvarjajo aktiven pretok zraka zaradi svojih ventilatorjev. Ko notranje klimatske vrednosti (temperatura in vlaga), ki jih izmerijo senzorji, odstopajo od idealnih vrednosti, začnejo aktivni sistemi izmenjavati zrak -  slabega ven, svežega pa noter. Aktivno prezračevanje lahko izmenjuje velike količine zraka in je prava izbira za velike prostore in celotna stanovanja, ki želijo energetsko učinkovito prezračevati brez posebnih posegov.

Pametno prezračevanje - z GEALAN-CAIRE®

Klasično prezračevanje prostora z odpiranjem oken po današnjih merilih ni več dovolj. GEALAN vas razbremeni skrbi glede prezračevanja in kakovosti zraka v prostoru. GEALAN-CAIRE® skrbi za prezračevanje prostora tako, da v prostoru ustvari zdravo in prijetno klimo, ne da bi o tem morali razmišljati. Glede na to, ali gre za majhen ali velik prostor, novogradnjo ali obstoječe objekte, GEALAN-CAIRE® ponuja decentraliziran sistem s posameznimi rešitvami – dobro zasnovan, zmogljiv in energetsko učinkovit.

Več o ponudbi

Razmišljate o nakupu prezračevalnega sistema? Imate vprašanja?
Pokličite na številko 03 780 55 80, ali pišite na e-naslov okna@stopar.org.
0
Prijava / Registracija